Zážitkové komando s opernou divou

Myslíte, že fotenie s opernou speváčkou prebieha v komornom duchu? Z tohto omylu Vás musíme vyviesť :), nakoľko to bol jeden z dní, kedy sme sa nevedeli prestať smiať. Ako to všetko začalo? 

Foto: Zizyaa PHOTOGRAPHY Zuzana Kubáni

Líčenie: Henrieta Filkorová Mary Kay

Šperky: Klenotky   

Ak by si niekto myslel, že táto cesta bola nezáživná, nuž je na veľkom omyle. Na čele s pánom Milošom sme vycestovali do krásneho kaštieľa s úžasnou atmosférou v Košťanoch nad Turcom. Na ceste sme pocítili hlad, tak sme sa zastavili na pumpe, kde sme si kúpli niečo pod zub. Heňke bolo evidentne smiešne ako sa vezieme na "vážne" fotenie a konzumácia jedla a pitia na zadnom sedadle jej v danom momente spôsobila totálny výbuch smiechu. Vrátila sa v čase a mala pocit, že sa vezieme školským autobusom na výlet. Dobrá nálada nakazila úplne každého. Poznáte ten deň, keď sa na všetkom smejete :). Ja som bola po rodinnej oslave v úspornom režime, ale táto kombinácia žien a smiechu ma hneď postavila na nohy. Aj keď pravdu povediac po celý deň ma sprevádzala liečivá flaštička Fatry. To treba jednoducho zažiť :).

   

        

 Po príchode do kaštieľa sa nachystalo všetko potrebné. Fotografka Zuzanka si nachystala interiér na fotenie, krásna Monika sa obliekla do svojej róby, vizážistka Heňka ešte svojim zázračným štecom doupravovala čo bolo treba a ako posledné prišli na rad šperky - ku každému outfitu jednotlivo. Fotenie sa mohlo začať a pokračovalo sa v humurnom duchu. Zuzka chcela zachytiť na fotkách aj Monikin smiech a jej krásny úsmev. Myslím, že nemala najmenší problém, nakoľko vizážistka a rozosmievačka v jednom sa o to postarala :).

Už teraz sa všetky tešíme na výsledok, keďže sme mali možnosť nahliadnúť do Zuzkinho fotoaparátu. Monika je skutočná operná diva - zjavom, ale aj hlasom. Onedlho krásne fotky s Monikou.

Ak chceš zažiť svoj krásny deň, kontaktuj nás :). 

V jedno krásne nedelné ráno sme sa stretli u Henrietky v salóne, kde sa to všetko začalo. Našou múzou bola v tento deň krásna a talentovaná operná speváčka Monika Kyšková, s ktoru Vám onedlho ponúkneme aj rozhovor.  Heňka svojimi farbičkami podrthla jej prirodzenú krásu a následne sme sa mohli vydať na cestu, kde sa fotenie konalo. Keďže šperky sú s operou úzkou spojené dali sme za prípravami pomyselnú bodku.

Zdieľať článok

Napíšte komentár

Komentáre sa pred zverejnením overujú

Ďakujeme za Vašu priazeň (viac tu)

Zavolajte nám, radi Vám pomôžeme. Stlačte tlačidlo.
+421 948 668 662