Tipy ako nosiť a vybrať si brošnu

Brošne sú stále in a opäť v kurze. Môžu byť skvelým spôsobom, ako prejaviť svoj štýl a pridať outfitom originalitu.  V dnešnej dobe sú v ponuke naozaj brošne od výmyslu svete, rôzne motívy a veľkosti, ktoré majú prijateľnú hmotnosť, aby sa dali nosiť naozaj hocikde. Brošne sa nehodia len na špeciálne príležitosti, môžete ich nosiť do práce, na prechádzku, do spoločnosti.

Pri výbere brošne sa môžete radiť aj podľa toho, čo má žena rada. Ak miluje kvety, určite ju poteší kvetinová brošňa. Brošne krásne vyniknú na šatoch, či blúzke, ale môžete ich nosiť aj pod golierom, na rukávoch, na ramenách saka, na kabelke, šatke, vo vlasoch, či na opasku a topánke. Sú veľmi vďačným doplnkom, ktorý podčiarkne celý outfit. Tých možností, kde môžeme nosiť brošne  je skutočne veľa. V našej ponuke nájdete aj brošne so zvieracím motívom, lístkové, či perlové brošne.

Pri výbere brošne sa riaďte tým, čo je vám blízke.  Ak máte radi jemnosť, vyberajte si brošne z drobných  krištálikov napríklad kvietky alebo vtáčiky.  Extravagantné typy ocenia výrazné, nápadné a masívne kúsky. Elegantné dámy radi siahnu po jednoduchých, ale zároveň efektných a pôsobivých brošniach.

             Ponuka našich brošní v tomto linku: Brošne Klenotky

1. Nosenie brošne na poklope saka

2. Na golieri

3. Okolo Vášho výstrihu

4. Na šáli

5. Na rukáve

6. Na taške

7. Na čiapke alebo klobúku

8. Vo vlasoch 

9. Na opasku

10. Na topánke

Obrázky boli čerpané aj z: 

https://millennial-me.com

http://www.breakfastwithaudrey.com.au


Zdieľať článok

Napíšte komentár

Komentáre sa pred zverejnením overujú

Ďakujeme za Vašu priazeň (viac tu)

Zavolajte nám, radi Vám pomôžeme. Stlačte tlačidlo.
+421 948 668 662