Rozhovor s biznis žienkou

Prinášame Vám profil šikovnej biznis žienky Kataríny Hodoňovej, ktorá sa zúčastnila nášho zážitkoveho fotenia. Krása ženy vyžaruje v prvom rade zvnútra. Každopádne vonkajšími zložkami ju vieme podporiť a vyzdvihnúť. A ako sa cítila Katka na našom fotení? Celý rozhovor nájdete v článku.

Rozhovor s biznis žienkou

Volám sa Katarína Hodoňová, narodila som sa v Žiline, kde som získala svoje stredoškolské vzdelanie na gymnáziu. Neskôr som vyštudovala odbor Regionálny rozvoj na Vysokej škole ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave. Som šťastnou mamou štyroch detí, mám rada knihy –je to môj celoživotný koníček.

nahrdelník zena1

Práve táto záľuba ma priviedla k mojej dnešnej práci – venujem sa jazykovým korektúram v slovenskom jazyku, úprave a štylistike textov, poskytujem na Slovensku zatiaľ jedinečnú službu, ktorú som nazvala jazykový audit webstránok, upravujem gramatické a štylistické nedostatky na už existujúcich webových stránkach – firemných či súkromných.

V prípade ak potrebujete jazykové korektúry viac na: www.corectus.sk

sperky

Mojou druhou veľkou záľubou je cestovanie, pracujem pre cestovnú kanceláriu ORBIS AH, s.r.o., ktorá sa ako prvá a jediná na Slovensku špecializuje na destináciu Nemecko. Táto práca mi prináša veľa nových zážitkov, poznatkov, stretávam nových zaujímavých ľudí a spoznávam nádherné miesta v Nemecku.

Cestujete do Nemecka? Chcete spoznať nové nádherné miesta? www.orbistour.eu

Akú máš predstavu o budúcnosti?

Týmto dvom záľubám, a teda aj svojej práci, sa chcem venovať do budúcna ešte intenzívnejšie a rozvíjať svoje schopnosti, rozširovať skúsenosti a prinášať ľuďom úžitok.

sperky1

Ako si si užila svoj zážitkový deň na fotení?

Fotenie bolo pre mňa nezabudnuteľným zážitkom, vždy som túžila niečo také vyskúšať a cítila som sa veľmi dobre, prirodzene, aj vďaka spolupráci s výbornou vizážistkou Henrietou Filkorovou a veľmi talentovanou fotografkou Zuzanou Kubáni. K úžasnej atmosfére a pocitu výnimočnosti prispeli aj šperky od spoločnosti Klenotky, ktoré poskytla Lenka Niepelová. Som za túto možnosť veľmi vďačná a určite ju odporúčam zažiť všetkým ženám.

Foto: Zuzana Kubáni   Líčenie: Henrieta Filkorová - Mary Kay

Náš úsmevný tím :)

my


Zdieľať článok

Napíšte komentár

Komentáre sa pred zverejnením overujú

Ďakujeme za Vašu priazeň (viac tu)

Zavolajte nám, radi Vám pomôžeme. Stlačte tlačidlo.
+421 948 668 662